You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

MESSI POSTAVIO JOŠ DVA REKORDA U LIGI PRVAKA KOJA ĆE SE TEŠKO IKADA SRUŠITI

Bila je ovo još jedna večer rekorda u najelitnijem europskom klupskom natjecanju. Još dva je postavio ponajbolji nogometaš svih vremena, čudesni Argentinac Leo Messi.

Već nakon tri minute zabio je Messi gol u Pragu, na gostovanju kod Slavije koje je završilo pobjedom Barcelone od 2:1. Messijev pogodak Slaviji bio je znak da je Argentinac zabio ukupno 33. momčadi u povijesti Lige prvaka. Jasno, nikada prije niti jednom igraču nije pošlo za nogom da se u ovom natjecanju upiše u strijelce protiv toliko različitih klubova.

Isto tako, Messi je današnjim golom postigao i to da se u 15. uzastopnoj sezoni upisao u strijelce u Ligi prvaka. I tu je prvi u povijesti, a njegova dominacija traje i dalje.

Također, jedan rekord pao je i u Salzburgu gdje je Dries Mertens zabio dva komada u pobijedi svog Napolija protiv Red Bulla. Belgijski nogometaš tako je postigao svoj 115. i 116. pogodak za Partenopeii u svim natjecanjima, te je na drugom mjestu vječne ljestvice strijelaca Napolija prestigao legendarnog Diega Maradonu. Ispred Mertensa je sada samo Marek Hamšik koji se zaustavio na 121 golu za Napoli.