You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

POLA MOMČADI NA ODLASKU?

Bijesni vlasnik želi se riješiti najskupljih igrača, na listi za 'odstrel' i kapetan kluba

Priča o krizi u svlačionici Napolija dobila je novo poglavlje, a kontroverzni predsjednik napuljskog kluba Aurelio De Lauretniis mogao bi navodno u zimskom prijelaznom roku rasprodati sve ili gotovo sve najveće zvijezde.

Dries Mertens, Kalidou Koulibaly i kapetan Lorenzo Insigne navodno su na predsjednikovoj crnoj listi i svi bi se redom mogli naći na transfer listi u siječnju, kao i Jose Callejon, Elseid Hysaj i Faouzi Ghoulam.

De Laurentiis je nakon utakmice Napolija i Red Bull Salzburga (1:1) naredio momčadi da ostane u karanteni do sljedeće utakmice, što igrači nisu prihvatili, budući da su u karanteni bili i do tog susreta. Nakon tog poteza krenula je pobuna u svlačionici i došlo je do zategnutih odnosa.

 

Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport pišu kako je Mertens nadomak odlaska u milanski Inter. De Laurentiis mu ne želi više plaćati 6 milijuna eura godišnje i pristao bi ga zadržati samo u slučaju drastičnog smanjenja plaće, na što igrač ne bi pristao. A Inter spremno čeka na rasplet situacije.

Nakon 12 odigranih kola u Serie A Napoli drži tek sedmo mjesto na ljestvici sa 19 bodova, pet manje od petoplasiranog Cagliarija koji drži zadnje mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a čak 13 manje od lidera Juventusa.