You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Griezmanna u Madridu dočekali štakori i poruka da umre!

Posebno vatrenu dobrodošlicu na Wandi imao je dojučerašnji idol navijača Atletica Antoine Griezmann 

Atletico Madrid sinoć je na tragičan način izgubio veliki derbi La Lige protiv Barcelone.

Domaćini su prijetili cijelu utakmicu, no Barca je četiri minute prije kraja kaznila sve promašaje kada je nakon sjajne akcije Luis Suarez asistirao Lionelu Messiju koji pogađa za nova tri boda.

Posebno vatrenu dobrodošlicu na Wandi imao je dojučerašnji idol navijača Atletica Antoine Griezmann, koji je ljetos nakon prave sapunice iz Madrida preselio na Camp Nou, a navijači mu čini se, nikad neće oprostiti taj potez.

Francuz je za Atletico igrao pet godina, bio je najbolji igrač i heroj tribina, no preko noći je postao izdajnik. Sinoć su ga tako na ulazu u stadion dočekale brutalne uvrede, a na početku utakmice navijači su mu poručili da 'umre'. U blizini stadiona Atletica nalazi se Griezmannova plaketa, a navijači su na nju bacali igračke štakora i limenke piva.

Navijači su na tribinama između ostalog, u jednom dijelu utakmice razvili veliki transparent na kojem je pisalo 'Želio si imati ime, a zaboravio se biti čovjek'. Sve u svemu, Griezmannu odsad pa nadalje nijedan posjet Wanda Metropolitanu zasigurno neće biti uživancija.