You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

29.02.2020 06:57:54

Klopp dovodi fantastičnog njemačkog napadača

Liverool je praktički, iako ne i matematički, osvojio naslov prvaka Engleske, samo ih čudo nad čudima može zaustaviti, a sad Jurgen Klopp već sprema mašineriju za sljedeću sezonu

Sjajni napadač njemačkog Leipziga, Timo Werner, mogao bi put Engleske.

Sudeći prema tvrdnjama njemačkog Bilda, Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp dovodi Wernera na Anfield na kraju ove sezone.

U Liverpoolu su sada fokusirani na osvajanje Premier lige i jako blizu su cilju, a Klopp već sprema momčad za iduću sezonu, pa će na ljeto dovesti novog napadača, a Bild piše da se radi o Werneru.

On bi trebao biti adekvatna zamjena za Roberta Firmina, odnosno, trebao bi doći  rasteretiti Brazilca, a Liverpool je odlučioplatiti ga 60 milijuna eura.

23-godišnji njemački napadač trenutno drži Leipzig na prvom mjestu Bundeslige s 20 pogodaka, a sjajne partije već je pružao i u dresu njemačke reprezentacije.

Werner se povezivao i sa Bayernom, ali uprava bavarskog kluba na čelu sa Hasanom Salihamidžićem ranije je poručila da on nije igrač za Bayernov stil igre i da ne može nadomjestiti Lewandowskog. I to u konačnici ide u prilog Redsima i Kloppu, a navodno je igrač i sam željan dolaska na Anfieldu i zaigrati u dresu slavnog engleskog kluba.