You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Zidane uoči Intera:

Najteže je s igračima poput Modrića

Zinedine Zidane govori da su mnoge utakmice Reala u posljednje vrijeme poput finala pa tako i dvoboj protiv Intera u Ligi prvaka koji bi na neki način mogao odlučiti o sudbini Kraljevskog kluba u grupnoj fazi.

Real Madrid je izgubio od Šahtara na samom otvaranju grupne faze Lige prvaka, a zatim je spasio bod u gostima kod Borussije iz Mönchengladbacha. A sada je na red došao susret s talijanskom momčadi.

 

''Oni su vrlo fizička momčad i igraju dobar nogomet. Još jedna teška utakmica za nas. Poput finala'', rekao je Zidane u najavi utakmice.

Zidane je za vikend poslao na teren napadačku trojku Eden HazardKarim Benzema i Marco Asensio, koji su već prozvani HBA, ali pitanje je mogu li dosegnuti visine čuvenog BBC-a.

''Igrači koji su ovdje uvijek žele stvarati povijest. Znam da se govori kako moramo mijenjati stvari u momčadi, ali ono što vidim iznutra je da svi žele pobjeđivati i to je jako dobro za trenera'', objasnio je Zidane pa se osvrnuo na status Luke Modrića.

''Ništa se nije promijenilo s Lukom, znamo koliko nam vrijedi. No, imamo puno utakmica i oslanjat ćemo se na sve igrače. Luka dobro reagira svaki put kad zaigra. Za trenera je to najteža stvar, pogotovo s igračima poput Luke. Birati tko će igrati, ponekad i ne igrati... Ali Modrić nam je jako važan'', zaključio je francuski stručnjak.