You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Čudesan preokret Intera, Perišić sudjelovao kod gola

U susretu osmog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je pobijedio Torino sa 4-2, premda je do 62. minute gubio sa 0-2.

Torino je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Simonea Zaze, a u 62. minuti Cristian Ansaldi je iz kaznenog udarca doveo goste do povećanja prednosti.

Međutim, Inter je u svega pet minuta izjednačio. Prvo je Alexis Sanchez na asistenciju Romela Lukakua smanjio u 64. minuti, a tri minute kasnije su okrenuli uloge. Sanchez je asistirao, a Lukaku zabio za 2-2.

Inter je u potpunosti okrenuo rezultat u 84. minuti golom belgijskog napadača iz kaznenog udarca. Pobjedu milanskog kluba potvrdio je Lautaro Martinez u 90. minuti u akciji u kojoj je sudjelovao i Ivan Perišić.

Hrvatski reprezentativac ušao je u igru u 74. minute, dok je Marcelo Brozović izvan stroja.

Sassuolo je nastavio svoju sjajnu seriju i na gostovanju kod Verone ostvario pobjedu 2-0 kojom je barem privremeno preuzeo vrh ljestvice.

Golove za četvrtu gostujuću pobjedu Sassuola zabili su Jeremie Boga (42) i Domenico Berardi (75). Za Veronu, koju vodi Ivan Jurić, je do 38. minute igrao Nikola Kalinić, dok Ivor Pandur nije ulazio u igru.

Roma je pobijedila Parmu sa 3-0, a domaćin je sav posao obavio u prvom dijelu postigavši sva tri gola. Strijelci su bili Mayoral (28) i Mhitarjana (32, 40).

U prvoj utakmici nedjeljnog programa nogometaši Beneventa slavili su sa 1-0 na gostovanju kod Fiorentine.

Pobjednički pogodak za goste postigao je Riccardo Improta u 52. minuti preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora.

U nedjelju su na rasporedu još dvije utakmice Udinese - Genoa (18.00) i Napoli - Milan (20.45).

Na ljestvici vodi Sassuolo sa 18 bodova, Milan i Roma imaju po 17 bodova, Juventus je četvrti sa 16 bodova, a zatim slijede Inter (15), Napoli (14), Atalanta (14)...