You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Gdje se gase?

Liverpool brojao do sedam u Londonu

Momčad Jurgena Kloppa bila je posebno efikasna danas, u 14. kolu Premier lige razbili su Crystal Palace sa čak 7:0 na Selhurst Parku.

Ništa Redsi nisu prepustili slučaju ovog puta kao što je to bilo u prošlom kolu kada su u završnici utakmice svladali na Anfieldu Tottenham.

Klopp je započeo utakmicu protiv Crystal Palacea bez Salaha kojega je ostavio na klupi, a u prvih 11 zaigrao je Minamino. I očito Nijemac nije pogriješio s izborom, jer japanski napadač već nakon tri minute dovedo je Redse u vodstvo na asistenciju Manea.

Upravo je Mane povisio na 2:0 kada mu je asistirao Firmino. Da se nastave s tim izmjenama, zabio je i Brazilac odmah za 3:0, a s tim rezultatom otišlo se na odmor.

Golijadu je nastavio Henderson u 52. minuti, a onda je ušao i Salah koji kao da je jedva čekao ući. Za 5:0 asistirao je Firiminu u 68. minuti koji se tako i drugi put upisao u strijelce.

Ne bi to bilo to da ne zabije Egipćanin, pa je Salah svojim golovima u 81. i 84. minuti zaključio fantastičan dan za Redse u Londonu. Ovom pobjedom Redsi su i dalje prvi na ljestvici sa 34 boda, šest više od drugih Spursa koji sutra igraju protiv Leicestera.