You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

03.03.2021 16:12:49

Pirlo: ‘Milan i Inter su favoriti za naslov’

Juventus je u utorak brutalno spušten na zemlju protiv Fiorentine, a osvijestio se i trener Stare dame Andrea Pirlo

Fiorentina je u utorak navečer u Torinu porazila Juventus s 0:3 i tako izbacla na površinu sve nedostatke momčadi Andree Pirla.

Legendarni talijanski igrač koji je od ove sezone u trenerskim vodama u klubu koji stalno želi trofeje spušten je na zemlju i potpuno mu je jasno da stvari ne idu baš u najboljem smjeru kao i to da Juventus ne može računati na naslov kao što je to mogao zadnjih godina.

“Ušli smo s lošim stavom u utakmicu, kada to napraviš, onda uđeš u lošu situaciju. To se može dogoditi u zadnjoj utakmici prije Božića, počneš razmišljati o odmoru. Bili smo nekoncentrirani, naravno da ćemo takvi izgubiti. Sada odlazimo na odmor napuniti baterije, a onda možemo analizirati kakve smo greške radili u prvom dijelu sezone i u čemu se možemo popraviti. Osjećamo da smo jaki, ali ako su Milan i Inter iznad nas, to znači da su do sada bili bolji. Ne možemo lagati, oni su favoriti za naslov”, rekao je Pirlo pa potom komentirao odluku Talijanskog olimpijskog odbora koji je naredio da mora ponovno igrati protiv Napolija.

“Nemamo nikakvih problema s tim da opet moramo igrati. Više mi je žao ekipa koje su morale igrati bez dosta igrača zbog korone, no unatoč tome su igrale. Mislim da ovakva odluka nije fer prema njima”, rekao je Pirlo.