You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Arteta: Sljedeći tjedan je ključan

Strateg Topnika Mikel Arteta je pred utakmicu Premier lige sa Chelsieajem rekao da je sljedeći tjedan ključan za njegovu momčad kako bi se udaljio od borbe za opstanak.

Mikel Arteta pred derbi sa Chelsaejem kaže da ne želi praviti izgovore, ali dodaje da je naredni tjedan važan kako bi Arsenal izbjegao borbu za opstanak.

Narednih sedam do osam dana će biti ključno kako bismo vidjeli gdje idemo u Premier ligi. Bio sam jasan u više trenutaka da gubimo utakmice. To je moja odgovornost i štoi god da se događa, sami smo sebe izdali i na nama je da to promijenimo„, rekao je Mikel Arteta.

Arsenal je današnjeg protivnika dobio u finalu FA kupa ove godine, a „plavci“ su izgubili samo dva susreta na Emiratesu od posljednjih devet.

Kada se priča o Chelseaju priča se o najjačem sastavu u Premier ligi i to je ekipa koja će se boriti za vrh sigurno. Ono što rade, dobro funkcionira, a kod nas to nije slučaj„, rekao je Arteta.

Arsenal dočekuje Chelsea u 18:30 sati uz direktan prijenos na Sport Klubu 1. Poslije duela sa Bluesima, Arsenal će igrati sa Brightonom i West Bromom.