You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Pirlo dovodi napadača:

Žiru? Legao bi nam…

Trener Juventusa Andrea Pirlo kaže da njegov tim nije odigrao najbolje što može, ali da je zadovoljan pobedom nad Udinezeom 4:1 u 15. kolu Serije A.

Dva gola Ronalda, Kijeza i Dibala, mada je Udinezeu na startu kontroverzno poništen gol.

 

„Nije to bio najbolji Juventus, ovaj meč došao je posle teškog poraza od Fiorentine, tako da smo počeli stidljivo i nervozno, naročito kada su njihovi napadači kretali u prodore. Sticali smo samopouzdanje kako je vreme odmicalo. Kažem, na početku smo bili u strahu i tajming pri kretanju nije bio pravi, naročito na bokovima“, kaže Pirlo.

Na pitanje šta je rekao svom timu posle prošlonedeljnog poraza od Fiorentine kod kuće sa 3:0, trener Stare dame odgovorio je:

„Bio je to razgovor. Ja sam govorio, govorili su i igrači, diskutovali smo o delikatnom momentu i o tome da moramo da verujemo u ono što radimo svakog dana na treningu, kao i da moramo da budemo odlučni i da igramo u visokom intenzitetu“.

Pirlo je priznao da će klub u prelaznom roku nastojati da dovede napadača koji bi se pridružio Alvaru Morati, kao i da se nada da će biti vesti u narednih nekoliko dana. Potom su ga novinari pitali da li bi voleo Olivijea Žirua iz Čelsija.

„On bi nam zgodno došao!“

Juventus je peti na tabeli Serije A sa 27 bodova iz 14 utakmica, deset manje i meč manje od vodećeg Milana.