You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Koeman: Onaj tko je objavio Messijevu plaću to će i platiti

Barcelona se revanširala Athletic Bilbau za poraz u finalu Superkupa, katalonski velikan bio je bolji 2:1.

U 21. kolu španjolske La Lige Barcelona je slavila protiv gostiju iz Baskije, a trener Katalonaca Ronald Koeman prokomentirao je utakmicu:

“Jako je važno da smo pobijedili protiv ovako trkački moćne momčadi. Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme, rezultat je mogao biti i puno uvjerljiviji. Zaslužili smo barem još jedan gol u prvom dijelu. Dobro smo pritiskali, stvarali smo šanse, na trenutke nismo imali sreće, ali jako dobro smo reagirali na sve njihove promjene i poteze. Patili smo, ali reagirali smo i zaslužili pobjedu” – rekao je Nizozemac.

Koeman se zatim osvrnuo i na nedavne podatke o Messijevoj plaći koju su iznijeli španjolski mediji:

“Već jako dugo znamo da je on najbolji na svijetu. Napravio je puno za klub. Odlučuje utakmice. Nisam ga vidio motiviranijeg nego u proteklih nekoliko dana. Treba poštovati sve što je napravio. Onaj tko je pustio podatke mu je htio napakostiti i za to će platiti. Za njega više nema mjesta u klubu. Moramo biti ujedinjeni i fokusirani. Sve što je objavljeno treba staviti na stranu. Bez Lea mi ne možemo loviti najveće stvari, on je sjajan igrač” – zaključio je.