You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Strašan preokret Warriorsa, Bojan skroman u pobjedi Jazza

Brojni susreti odigrani su noćas u NBA ligi, a u Oracle Areni se dogodio veliki preokret

Brojni susreti odigrani su noćas u NBA ligi, a u Oracle Areni se dogodio veliki preokret

Utah Jazz je nastavio svoj pobjednički niz u Los Angelesu gdje se lagano obračunao 114:96 s Clippersima koji su bez svoje dvije najveće zvijezde Paul Georgea i Kawhai Leonarda. Prvi strijela susreta bio je Donovan Mitchell s 24 koša, Clarkson je u redovima Clippersa imao 18, a naš Bojan Bogdanović imao je tihu večer s tek 5 koševa i lošim šutom 2/10. Zubac je bio nešto bolji, ubacio je osam koševa za Clipperse (šut iz igre 4/6) uz deset skokova i dvije asistencije.

Denver Huggetsi su nakon prve četvrtine protiv Wizardsa imali 17 poena viška, no ni to Jokiću i društvu nije bilo dovoljno za pobjedu. Uspjeli su izgubiti i od jedne od najslabijih NBA ekipa trenutno (130:128) kod koje je noćas sjajan bio Latvijac Bertans s 35 poena dok je Beal dodao 25 poena i ključna slobodna bacanja kojima je Washington osigurao pobjedu. Jokić je bio standardno dobar s 33 poena, a 35 je postigao Jamal Murray.

Veliki preokret izveli su Golden State Warriorsi na domaćem terenu protiv Miamija. Heat je vodio cijelu utakmicu, a šest minuta prije kraja bilo je čak 16 razlike za prošlogodišnjeg NBA finalista i činilo se da je susret riješen. No zatim na scenu stupaju Curry, Bazemore, Wiggins i Oubre, do su Warriorsi kraja dostigli prednost Miamija, izborili produžetak i tamo uvjerljivo slavili sa 120:112 protiv šokiranih gostiju. Spomenuta četvorka Warriorsa je postigla po 20 i više poena, a Adebayo s 24 i Nunn s 19 bili su najbolji kod Heata.

OSTALI REZULTATI: 

Memphis Grizzlies – Oklahoma City Thunder 122:113

Minnesotta Timberwolves – Indiana Pacers 128:134

Chicago Bulls – Detroit Pistons 105:102

Philadelphia 76-ers – Houston Rockets 118:113

Boston Celtics – Atlanta Hawks 114:122

Orlando Magic – New York Knicks 107:89