You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Lloris: Jednostavno, ovo je sramota!

Dinamo je kreirao prvorazrednu senzaciju i s 3:0 na Maksimiru pobijedio Tottenham te izborio četvrtfinale Europske lige.

Golman Spursa Hugo Lloris bio je vidno razočaran nakon poraza od Dinama, no ističe kako je poraz zrcalo onog što se događa u klubu.

“I više smo nego razočarani. Jednostavno, ovo je sramota. Nadam se da se svi u svlačionici osjećaju odgovornima za ovu situaciju jer to je sramota. Što mogu više o tome reći? Svi smo odgovorni, a okus ovog što se dogodilo je i više nego bolan”, rekao je Lloris pa nastavio:

“Očito je da smo ambiciozni, ali mislim da je momčad u ovom trenutku refleksija onog što se događa u klubu. Nedostaju nam osnove i sve naše izvedbe su s time povezane. Trebali bismo biti jači u glavama i konkurentniji. Nisam to osjetio na terenu, a kad niste spremni, na ovoj se razini to odmah plaća.”

“Europski nogomet je kvalitetan i ako ne pokažete poštovanje prema suparniku, slijedi kazna. To se dogodilo. Zasluge treba pripisati suparničkoj momčadi koja je odigrala utakmicu punu vjere u sebe, ali krivci smo mi, svi u momčadi i svi u klubu.”

“Jedna je stvar izaći pred kamere i pričati o ambicioznosti, a sasvim druga to svakodnevno pokazivati na treninzima. Trenerov plan je bio da izađemo na teren i postignemo gol što je prije moguće. Dogodilo se suprotno. Dinamo je opet počeo vjerovati u sebe, a znate da ako ne zaustavite suparnika, da će se on vratiti. Gol je otvorio utakmicu, mi nismo niti u jednom trenutku pomislili da smo momčad koja vodi ovu utakmicu. Bili smo jako daleko od toga.”

“Kad smo počeli shvaćati da smo u problemima, već je bilo kasno. Dinamo je bio pun samopouzdanja i utakmica je postajala sve teža. Kao što sam rekao, ovo je sramota i žao nam je navijača koji su se nadali.”