You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Ngannou: ‘Stipe, hvala ti, bio si velik prvak’

Francis Ngannou objavio je dirljiv status nakon osvajanja titule u teškoj kategoriji UFC-a.

Kamerunac Francis Ngannou osvojio je naslov prvaka UFC-ove teške kategorije nakon što je u meču za pojas svladao Stipu Miočića. Sve je bilo gotovo nakon 50 sekundi druge runde.

U ponedjeljak se novi prvak javio na Instagramu novom objavom o borbi.

“Konačno sam uzeo pojas i to će potrajati. Ovo tu je više od pojasa. To je simbol nade i predanosti koji vam pokazuje koliko daleko možete ići ako vjerujete u sebe. Nije bitno koliko zaostajete, na koliko prepreka nailazite na tom putu (može ih biti, vjerujte mi, bezbroj). Uvijek to možete prevladati i postići svoj cilj. Jedino ograničenje koje imate ste vi sami i ništa drugo. Htio bih zahvaliti navijačima od srca i obitelji. Hvala vam na tome što ste mi pomogli da ostvarim ovaj san, čak i u trenucima kad sam se osjećao iscrpljeno. Hvala vam što ste me motivirali kad sam bio umoran i što ste me gurali kad sam zapeo. Svi smo povezani u ovome i više ne možete nikud pobjeći.”

Potom se posvetio protivniku.

“Hvala i mom protivniku Stipi Miočiću. Bio si sjajan prvak. Bila mi je i uvijek će mi biti čast s tobom podijeliti oktogon. Hvala i čovjeku iza kulisa, Marquelu Martinu. Hvala i mojim trenerima Ericu Nicksicku i Deweyju Cooperu na svom napornom radu i odricanju. Hvala mom Xtreme Couture timu i svim timskim kolegama. I još jednom hvala mom bratu Kamaruu Usmanu”, napisao je Ngannou na Instagramu.