You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Fabregas hvali Kovača: Niko, iskreno…

Monaco briljira pod palicom hrvatskog trenera Nike Kovača, francusko prvenstvo bit će napeto do kraja.

Kovačeva momčad jučer se rutinski obračunala s Dijonom, a nakon utakmice Kovača je u razgovoru za TF1 pohvalio i Cesc Fabregas. Slavni španjolski veznjak igra za Monaco u 33. godini, ali ne previše u najjačem sastavu.

“Niko, iskreno, ima isti pogled na nogomet kao i ja. Radio je pod sjajnim trenerima kao i ja. Učio je od najboljih i to se vidi. Ima karakter i njeguje vrlo agresivan stil igre. Ako od prvog dana ne radite naporno i ne trudite se, onda ne morate ni razmišljati o radu s Kovačem. Arsene Wenger mi je uvijek govorio da u nogometu nisu bitne godine. Ako ti je 16 i dobar si, igrat ćeš, ako ti je 32 i nisi dobar, nećeš igrati. Ali ako ti je 37 i dobar si, igrat ćeš. Na kraju se sve svodi na teren i nogomet” – rekao je španjolski veznjak pa nastavio o ciljevima:

“Za nas je od početka sezone bio povratak u Europu. Na kraju, ako ćemo 2 ili 3 kola prije kraja i dalje biti u borbi, onda ćemo se usuditi sanjati. Naravno da je sve u nogometu moguće, a ja igram da bih osvajao naslove. Čim prije ova momčad nešto osvoji, to bolje za njezin mentalitet” – zaključio je.