You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Superliga propada? Pljušte ostavke, pala i Agnellijeva

Velikani redom odustaju od Superlige, pa je sazvan hitan sastanak, no sve je izglednije da je cijeli projekt propao.

Pod velikim pritiskom i kritikama javnosti, velikani koji su osnovali Superligu polako počinju istupati.  Najprije je to objavio Chelsea, zatim Manchester City, a sada su redom spremni da odustanu i Atletico, Juventus, Barcelona, Liverpool, Manchester United i Arsenal.

Vodeći čovjek Manchester Uniteda Ed Woodward već je odstupio, a navodno je obitelj Glazers odlučila prodati klub, no to su za sada nepotvđrene vijesti koje kruže internetom.

Brojni mediji izvijestili su da je ostavku dao i predsjednik Juventusa Andrea Agnelli, koji je uz Florentina Pereza bio jedan od pokretača cijelog projekta.

S obzirom na sva ova događanja, zaista je teško očekivati da se Superliga ipak krene igrati od nove sezone. Sve su prilike da je ona večeras uništena zahvaljujući velikom pritisku navijača širom svijeta.

Andrea Pirlo kaže da je Andrea Agnelli razgovarao s igračima Juventusa o Superligi, ali inzistira da im je cilj plasirati se u Ligu prvaka.

“Fokusirani smo na sadašnjost i na plasman u Ligu prvaka. Predsjednik je danas razgovarao s momčadi o ovom projektu. Znamo da je on među prvim ljudima u novoj ligi, ali nisam najprikladnija osoba za razgovor o tome. To biste ipak trebali da pitate njega (Agnellija) jer je on jedan od organizatora”, rekao je Pirlo na press konferenciji.