You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Everton želi vratiti Vlašića, no morat će skupo platiti

Nikola Vlašić nije dobio pravu priliku u Evertonu, nedugo nakon njegova dolaska Ronald Koeman napustio je Goodison Park i Nikola je kod novog trenera pao u drugi plan, no čelnici kluba sada žale za tom odlukom.

Početkom sezone 2018/19. Everton je Vlašića posudio u Moskvu. I tamo je Niksi eksplodirao. U ligi prvaka je zabio tri gola uz dvije asistencije, a u prvenstvu Rusije je još pridodao pet golova i isto toliko asistencija. Iduće ljeto CSKA ga je kupio za 15.7 milijuna eura i od tada je za Moskovljane upisao još 25 pogodaka i 13 asistencija.

Kako pišu ruski mediji, čelnici Evertona su zbog sjajne forme našeg reprezentativca poželjeli ponovno ga vidjeti na Goodison Parku. Naime, u Evertonu postoji želja da ponovno otkupe Vlašića. No, cijena će ovaj put biti veća od onih rekordnih 10.8 milijuna eura. Ali i veća od cijene za koju su pustili Vlašića u Moskvu (15.7 milijuna).

Vlašić prema Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura, a pred njim je i Europsko prvenstvo. Ako se Hrvatska predstavi u dobrom svjetlu, a Vlašić dobije poštenu minutažu što je svakako za očekivati, njegova cijena će samo porasti.

Sam Nikola rekao je kako nakon EURA želi promijeniti sredinu i otići u neku snažniju europsku ligu.