You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Izbornik hvali Olma, on poručuje: Ovo je tek početak

Dani Olmo odradio je fantastičnih 120 minuta u polufinalu Eura 2020 gdje je Italije tek nakon lutrije penala izbacila Španjolsku 5:3 (1:1) i izborila finale.

Olmo je asistirao Morati za izjednačujući gol u 80. minuti, a onda promašio prvi penal u raspucavanju.

“Moramo biti ponosni na sve što smo postigli. Privilegiran sam što sam imao ovo iskustvo s ovom sjajnom grupom. Siguran sam da ćemo opet imati nove prilike i da ćemo zajedno slaviti veliki stvari. Hvala onima koji su nas uvijek bodrili. Ovo je tek početak”, oglasio se Olmo na Instagramu.

Za bivšeg igrača Dinama riječi hvale imao je i izbornik Luis Enrique.

“Ovo za nas nije tužna večer, samo nas je podsjetila da u nogometu možeš izgubiti ili pobijediti. Ne možemo očajavati. Prije Eura sam rekao da smo među osam momčadi koje mogu osvojiti naslov. Vraćamo se kući sa saznanjem da smo mogli biti pobjednici. Nemam što zamjeriti igračima. Alvaro je sjajan, želio je pucati jedanaesterac, bez obzira na sve što je prošao na ovom natjecanju. Bio je odličan i postigao je gol. Dani Olmo je bio fantastičan. Vrlo je lukav, odličan između linija. Kompletan je igrač i važan za nas, jer može igrati na više pozicija”

Kapetan Španjolske Sergio Busquets je istaknuo:

“Šteta, nismo željeli da za nas turnir završi danas, ali nogomet je takav. Bili smo bolji veći dio utakmice, napravili smo sve što smo planirali. No, nogomet je takav i moramo im čestitati. Ostalo je godinu i pol dana do Svjetskog prvenstva, a mi smo na pravom putu.”