You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Inter zamjenu za Lukakua pronašao u Manchester Unitedu?

Nakon dolazaka Jadona Sancha i Raphaela Varanea, u Manchester Unitedu traže načina kako vratiti dio uloženih sredstava.

Jadon Sancho i Raphael Varane koštali su Manchester United približno 150 milijuna eura, no u klubu sada traže načina za povratkom dijela investiranog novca kako bi nastavili pratiti pravila financijskog fair playa.

United je jedan od rijetkih velikana europskog nogometa koji dijelima inzistira na poštivanju pravila financijskog fair playa, stoga u tom smjeru uskoro slijedi prodaja nekoliko igrača kako bi se sredstva balansirala obzirom na velik novac koji je ovog ljeta utrošen na nove igrače.

Milanski Inter ovog bi tjedna napokon trebao finalizirati transfer Romela Lukakua u Chelsea za 115 milijuna eura, a zamjenu će pokušati pronaći upravo u Manchesteru.

Njihova meta je Anthony Martial. Kako pišu engleski i talijanski mediji, Inter je već u pregovorima s čelnicima Uniteda koji traže iznos od 60 milijuna eura. No, odgovorni ljudi talijanskog prvaka ponudili su drugu opciju, odgodu kupnje za iduće ljeto, a za aktualnu sezonu iskoristili bi opciju posudbe uz preuzimanje igračeve plaće. Francuski igrač ima plaću od 240 tisuća eura tjedno.

Ostaje za vidjeti odgovara li takva opcija Unitedu obzirom na navedeno.