You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Galacticosi od milijardu eura!

Dolaskom Lionela Messija u PSG Mauricio Pochettino u rukama ima momčad vrijednu gotovo milijardu eura.

Ovog ljeta Parižani su za 60 milijuna eura doveli braniča Achrafa Hakimija dok su 16 milijuna eura platili za defenzivnog veznjaka Danila Pereira.

Najveći posao napravili su dovođenjem igrača besplatno. Iz Milana je stigao golman Gianluigi Donnarumma, iz Reala branič Sergio Ramos, iz Liverpoola veznjak Georginio Wijnaldum, te kao šlag na tortu Lionel Messi iz Barcelone.

Pochettino je stigao na klupu u siječnju ove godine, a u prvoj sezoni pokraj Lillea nije uspio uzeti ni Ligue 1.

Pogled na PSG-ovu momčad pokazuje da su stvoreni novi Galacticosi.

Neymar, Messi, Mbappe, Di Maria, Icardi, Draxler, Sarabia igrači su na koje u ofenzivi može računati argentinski trener.

Ništa slabiji nije ni vezni red s Verrattijem, Wijnaldumom, Paredesom, Gueyeom, Herrerom, Rafinhom, Pereirom…

U obrani će ako ne bude problema s ozljedama za minute se boriti stoper od 40 milijuna eura (Kimpembe) i dvojica od 25 milijuna eura (Kehrer i Diallo), jer za očekivati je da će u prvih 11 imati mjesto Sergio Ramos te čovjek od 75 milijuna eura kapetan Marquinhos. Uz njih na desnoj strani je Hakimi, dok na lijevoj strani će se boriti za mjesto u prvih 11 Bernat i Kurzawa.

Keylora Navasa zadesila je sudbina iz Reala, gdje je sjajno branio pa je doveden Courtois, sada će i Parizu preseliti na klupu zbog dolaska Donnarumme.

Liga prvaka godinama je pusti san čelnika i navijača Parižana. Svi preduvjeti ove sezone stvoreni su da odu do kraja. Mogu li?