You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Dinamo na korak od velikog ulaznog transfera

Veliki problem u obrani za Dinamo bi se možda već i danas trebao riješiti

Od početka sezone Damir Krznar muku muči sa stoperima i čini se da je Dinamo konačno pronašao rješenje.

Na sinoćnjoj presici nakon ispadanja od Šerifa Krznar je najavio da će transfer biti gotov vrlo brzo, a čini se da je riječ o kapetanu danskog Midtjyllanda Ericu Sviatchenku. 

Naime, danski stoper je potezom na Intagramu očito potvrdio dolazak u hrvatskog prvaka. Počeo je pratiti službeni profil Dinama i time dao do znanja da će on biti novi stoper Dinama.

 

Po pisanju Index.hr Dinamo i Midtjylland danima pregovaraju oko visine odštete za 29-stopera. Danci traže tri milijuna eura za Sviatchenka, dok su iz Dinama najviše spremni dati dva i pol milijuna i čini se da će iz Midtjyllanda pristati na taj iznos.

Radi se o vrlo čvrstom stoperu koji je bio jedna od bitnijih figura u fanastičnoj sezoni 2019/2020 kada je Midtjylland osvojio naslov prvaka Danske. Prošle sezone su završili na drugom mjestu sa samo jednim bodom zaostatka za Brondbyem, dok su ove sezone nakon šest kola vodeći.

Sviatchenko je stup najbolje obrane Danske u proteklih nekoliko godina i to su zaista dobre vijesti za Dinamo koji je trenutno zbog ozljeda Lauritsena i Perića ostao na samo jednom pravom stoper Theophilu.