You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Igraču Lyona žuti zbog driblinga – Neymar: ‘Sramota!’

Nesvakidašnja scena odigrala se na francuskoj prvoligaškoj utakmici.

Lyon je nakon preokreta u drugom poluvremenu uspio osvojiti tri boda protiv Troyesa nakon preokreta.

Gosti su u 45. minuti šokirali domaće kada su golom Chavalerina poveli sa 1:0. Međutim, Lyon je na samom startu drugog dijela poravnao na 1:1, a pogodak je postigao Shaqiri. Preokret domaćoj ekipi do kraja meča donijeli su Emerson i Paqueta koji su postavili konačnih 3:1.

Upravo se Paqueta našao u centru pažnje javnosti nakon ove utakmice jer je u drugoj minuti sudačke nadoknade dobio žuti karton i to zbog driblinga.

Paqueta je na sjajan način pokušao predriblati igrača Troyesa, a lopta je na kraju završila u autu. No, zbog toga je dobio žuti karton jer se očito glavnoj sutkinji nije svidjelo.

Nakon svega javio se i Neymar koji je poručio da ne može vjerovati da suci u Francuskoj na ovakav način “ubijaju” ljepotu i draž nogometa.

“Jako tužno… Dobiti žuti karton zbog driblinga. Dribling je dribling, nebitno na kojem dijelu terena i u kojoj minuti se izvodi. Slično se meni dogodilo prošle sezone. Ne razumijem razlog. Izgleda da je došao kraj slavne ‘ Joge bonito’. Uživajte dok još možete”, poručio je Neymar, kojem se identična situacija dogodila prošle sezone.