You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Liverpool provodi istragu zbog pljuvanja sa tribina

Liverpool je pokrenuo istragu i prikupio "značajne dokaze" nakon što je Manchester City prijavio da je netko sa tribina na Anfieldu tijekom prvog poluvremena utakmice odigrane u nedjelju pljunuo na članove stručnog stožera.

Nakon pritužbe Manchester Cityja, Liverpool je pokrenuo punu istragu. Pregledava se materijal sa sigurnosnih kamera i razgovara se sa potencijalnim svjedocima.

U priopćenju kluba navodi se da su dokazi prikupljeni dosada značajni te da će, ukoliko stigne takav zahtjev, sve što imaju predati policiji Merseysidea kako bi bila pokrenuta i krivična procedura.

Pretpostavlja se da će navijač za kojeg bude utvrđeno da je pljunuo na osoblje momčadi s Etihada dobiti doživotnu zabranu dolaska na Anfield.

„Nakon prijave ozbiljnog incidenta provodimo punu istragu, surađujemo sa svima koji tome mogu doprinijeti uključujući i Manchester City kako bismo prikupili sve dokaze od svjedoka, a uz to analiziramo i sve snimke sigurnosnih i ostalih kamera na stadionu“, navodi se u priopćenju Liverpoola.

„Anfield je naš dom i pobrinut ćemo se da bude sigurno mjesto na koje će svi koji dođu moći uživati. Nećemo dozvoliti da nedopustivo ponašanje pojedinaca utječe na naše vrijednosti i principe“, dodaje se na kraju priopćenja.