You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Rossoneri vole kako radi: Novi ugovor za Piolija?

Nogometaši Milana trenutno se nalaze na drugoj poziciji u Serie A sa 19 bodova iz sedam utakmica, što je najbolji start kluba još od sezone 2003/2004, u kojoj su osvojili Scudetto. Zbog tog uspjeha uprava kluba sa San Sira voljna je nagraditi trenera Stefana Piolija.

Iako su Rossoneri poraženi u Ligi prvaka protiv Liverpoola i Atletico Madrida, navijači imaju čime biti zadovoljni na početku sezone, a uprava kreće u pregovore sa 55-godišnjim stručnjakom, prenose talijanski mediji.

Piolijev trenutni ugovor ističe na kraju sezone, a Milan će se truditi ga zadržati. Otkad je Pioli na klupi, Milan je zabilježio 56 pobjeda, 23 remija i 18 poraza, a u prošloj sezoni je sastav izborio prvi plasman u Ligu prvaka poslije sedam godina.

Pioli radi kao glavni trener od 2003. godine, a vodio je Salernitanu, Modenu, Parmu, Grosseto, Piacenzu, Ssasuolo, Chievo, Palermo, Bolognu, Lazio, Inter i Fiorentinu, prije nego što je 2019. postao prvi trener Milana naslijedivši otpuštenog Marca Giampaola.

Naredni dvoboj Milan igra u Serie A protiv Spezije 16. listopada poslije reprezentativne pauze. Na prvom mjestu Serie A nalazi se Napoli sa maksimalnim učinkom sa 21 bodom iz sedam kola.