You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Redsi i Ajax u osmini finala! PSG u 92. ostao bez pobjede

Liverpool je na Anfieldu u 4. kolu Lige prvaka pobijedio Atletico 2:0 te osigurao osminu finala.

Redsi su slavili golovima Jote u 13. i Manea u 21. minuti. Gosti su od 36. igrali s igračem manje nakon isključenja Felipea. U nastavku je VAR poništio dva gola, po jedan na svakoj strani.

U ranijem terminu u toj skupini Milan i Porto su odigrali 1:1.

Liverpool ima 12 bodova, Porto pet, Atletico četiri, Milan jedan.

Osminu finala osigurao je i Ajax, slavljem 3:1 kod Borussije Dortmund. Žuto-crni su već u 29. minuti ostali s igračem manje nakon isključenja Hummelsa. Iako s igračem manje u 37. su poveli golom Reusa iz penala. Ipak, u nastavku Tadić, Haller i Klassen donose preokret i pobjedu Kopljanicima.

Marin Pongračić je za BVB igrao od 34. minute.

U drugoj utakmici te skupine Sporting je s 4:0 razbio Bešiktaš uz dva gola Pedra Goncalvesa, dok su jednom mrežu gostiju tresli Paulinho i Sarabia. Vida zbog ozljede nije konkurirao za momčad turskog prvaka.

Ajax ima 12 bodova, BVB i Sporting po šest, dok je Bešiktaš na nuli.

U skupini A Manchester City je s 4:1 pobijedio Club Brugge golovima Fodena, Mahreza, Sterlinga i Jesusa, dok su gosti privremeno izjednačili autogolom Stonesa.

RB Leipzig stigao je do prvog boda remijem 2:2 protiv PSG-a. Nkunku je zabio u 8. za 1:0. U 12. su imali priliku za 2:0, no Silva je promašio penal. Wijnaldum je izjednačio u 21., a onda u 39. donio i preokret Parižanima. Bod domaćinima golom iz penala u 92. donio je Szoboszlai.

City ima devet bodova, PSG osam, Club Brugge četiri, dok je RB Leipzig na jednom osvojenom bodu.