You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Inter srušio Napoli, Perišić strijelac!

Inter je u derbiju 13. kola Serie A pobijedio Napoli 3:2.

Napoli je poveo u 17. minuti Zielinskog, da bi u 25. izjednačio Calhanoglua iz penala. Preokret Nerazzurrima u 44. minuti golom glavom donosi Perišić.

Na 3:1 je u 61. povisio Martinez, da bi konačan rezultat postavio Mertens u 78. minuti.

Perišić i Brozović odigrali su 90 minuta.

Napoliju je to prvi poraz sezone, no ostali su na vrhu s 32 boda, koliko ima i Milan. Inter je treći s 28 bodova.

U prve tri nedjeljne utakmice talijanske Serie A gostujuće momčadi su osvojile sedam od mogućih devet bodova, uz pobjede Venezije nad Bolognom (1:0) i Sampdorije protiv Salernitane (2:0) te remi Cagliarija sa Sassuolom (2:2).

Veneziji je sva tri boda u Bologni donio Okereke pogotkom u 61. minuti. Bologna je sa 18 bodova ostala na 9. mjestu, a Venezia je sa 15 bodova skočila na 13. poziciju.

Sampdoria je Salernitanu ostavila na dnu ljestvice i privremeno sa 12 bodova izašla iz opasne zone. Gosti su poveli autogolom Di Tacchija u 40. minuti, a samo tri minute poslije Candreva je pogodio za konačnih 2:0.

Sassuolo je pred svojim navijačima dvaput vodio protiv Cagliarija, ali su gosti oba puta uspjeli brzo doći do izjednačenja. Scamacca je u 37. minuti doveo Sassuolo u vodstvo, da bi samo tri minute poslije Balde izjednačio. U 52. minuti je Berardi bio precizan iz kaznenog udarca za novo vodstvo domaćih, a s bijele točke je i Cagliari izjednačio u 56. minuti, kad je mrežu pogodio Joao Pedro.

Cagliari se zahvaljujući tom bodu pomaknuo na predzadnje mjesto na ljestvici s istim brojem bodova (7) kao i zadnja Salernitana. Sassuolo drži 12. mjesto sa 15 bodova.