You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Kapetan Reala završava karijeru na kraju sezone?

Legendarni lijevi bočni madridskog Reala Marcelo odlučio je prošlog ljeta ostati u Realu iako je bio svjestan da se ne nalazi u planovima Carla Ancelottija.

Ipak, Marcelo je odlučio biti odani vojnik kluba. No, izgleda da je sada situacija drugačija.

Marca navodi da se situacija promijenila i da je vrlo izgledno da će legendarni kapetan Reala na kraju sezone napustiti klub, a vrlo vjerojatno i završiti karijeru.

Marcelo je ove sezone odigrao samo 138 minuta, a manje od njega u madridskom divu je odigrao samo Mariano Diaz.

Talijanski stručnjak je, nakon ozljede Mendyja, na poziciji lijevog bočnog koristio AlabuGutierreza i Fernandeza.

Zanimljivo, Marcelo je jedan od trojice koji su samo jednom startali ove sezone (protiv Elchea, 65 minuta) – druga dvojica su Mariano i Luka Jović.

Marcela se s pravom smatra jednim od najboljih lijevih bočnih igrača svih vremena, a za madridski Real je odigrao 533 utakmica. Benzema je jedini stranac koji je odigrao više (582).

Na ljeto će Marcelo biti bez ugovora, a Marca piše o dvije opcije – ili će se vratiti u Fluminense ili će ostati u Madridu, završiti karijeru i dobiti posao u klubu.

Uz sve navedeno, Marcelo je donio i poslovnu odluku – kupio je portugalskog drugoligaša Mafru, a o tome je pričao pun entuzijazma.

U procesu smo širenja klubova. Naš cilj je postaviti klub tako da bismo se kroz neko vrijeme probili na europsko tržište. Također, povezat ćemo brazilski Azuriz i Mafru”, zaključio je Marcelo koji se polako okreće životu nakon nogometne karijere.