You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Pep: Pa i mi ćemo gubiti utakmice

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola kaže kako o naslovu prvaka niti ne razmišlja, unatoč tome što njegova momčad u novu godinu ulazi sa zavidnom prednošću u odnosu na suparnike.

Slavljem nad Brentfordom u 20. kolu Premier lige (1:0) Građani su učvrstili vodeću poziciju. Imaju plus osam u odnosu na Chelsea, dok je Liverpool na minus devet, uz utakmicu manje.

 

Napravljen je veliki korak prema obrani trofeja.

“U igri su još 54 boda. U prosincu nitko nije postao prvak. I mi ćemo gubiti utakmice. Ispred nas su Arsenal, Chelsea, Southampton… Počinjemo s Arsenalom u Londonu, a oni igraju u odličnoj formi To je možda najbolji Arsenal u proteklih nekoliko godina. Moramo ostati fokusirani kao i do sada”, rekao je Pep.

City završava kalendarsku godinu s rekordnih 36 pobjeda u 44 utakmice Premier lige.

“To znači da je godina bila dobra. Osvojili smo ligu, Liga kup, igrali finale Lige prvaka. Veliki uspjesi. Sve te pobjede znače da smo dosljedni, da ne trajemd samo jednu noć. To je najbolji trofej koji možemo imati”, zaključio je Guardiola.

Pepova momčad ima priliku pobjedom krenuti u 2022. godinu prvog siječnja kada gostuje kod Arsenala u derbiju 21. kola Premier lige. Utakmicu ćete moći pratiti na kanalima Sport Kluba.