You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Juve preko Sampdorije do četvrtfinala Kupa

Nogometaši Juventusa plasirali su se u četvrtfinale Talijanskog kupa sigurnom 4-1 (1-0) domaćom pobjedom protiv Sampdorije.

U prvih 45 minuta jedini strijelac bio je Cuadrado (26), no početkom nastavka Rugani (52) je povisio na 2:0 i praktički riješio pitanje pobjednika. Conti (63) je iz prvog udarca gostiju u okvir gola smanjio na 2:1, ali ubrzo je Dybala (67) pogodio za 3:1, da bi konačni rezultat postavio Morata (77-11m).

Juventus će u četvrtfinalu za tri tjedna igrati protiv boljeg iz ogleda Sassuolo – Cagliari koji je na programu u srijedu.

Ranije u utorak u četvrtfinale se plasirao i Lazio koji je sa 1:0 (0:0, 0:0) na svom terenu svladao Udinese nakon produžetka. Jedini gol na utakmici postigao je Immobile u 106. minuti. Hrvatski veznjak Toma Bašić nije konkurirao za nastup u momčadi Lazija.

Lazio će u četvrtfinalu gostovati kod Milana koji je prošloga tjedna sa 3:1 nakon produžetka izbacio Genou.

Poznato je kako će u četvrfinalu igrati i Fiorentina – Atalanta, dok će posljednji par tvoriti pobjednici utakmica Inter – Empoli, koja se igra u srijedu, te Roma – Lecce, koja će se igrati u četvrtak.