You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Trener Bayerna nakon šokantnog poteza:

Napravili smo harakiri

VILLARREAL je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka kod kuće pobijedio Bayern 1:0 golom Arnauta Danjume u 8. minuti. Španjolci su mogli na kraju slaviti puno većom razlikom, ali nisu zahvaljujući stativi i nevjerojatnim promašajima. Bayern je jako loše ušao u utakmicu i domaćini su to iskoristili odmah na otvaranju. Igrala se 8. minuta kad je Villarreal odigrao brzu akciju.

Lopta je došla do Lo Celsa koji je s gol-aut linije vratio loptu u sredinu, a tamo je Dani Parejo dobro pucao u suprotni kut. No na loptu je pomalo slučajno natrčao Danjuma i poslao je u drugu stranu, prevario Neuera i doveo Villarreal u vodstvo. Nakon susreta, trener Bavaraca Julian Nagelsmann bio je vrlo nezadovoljan viđenim od svoje momčadi.

"Villarreal je u potpunosti zaslužio pobjedu. Mi nismo bili pravi. U prvom poluvremenu nismo imali energije i nismo uspijevali osvajati loptu, nismo tako mogli stvoriti šansu. U drugom smo nasrnuli jer smo htjeli gol, ali to se pretvorilo u harakiri. Nismo očekivali ovakvu utakmicu. Štoviše, lako smo mogli primiti i drugi, dobro je što na kraju nismo", poručio je poslije susreta.