You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Mourinho: Bilo me sramota gledati što suci rade

U prvoj utakmici 33. kola talijanske Serie A nogometaši Napolija i Rome su odigrali 1:1, a trener gostiju Jose Mourinho nije skrivao nezadovoljstvo suđenjem.

Utakmicu su obilježile tenzije na terenu, a posebno je bilo burno na klupi Rome prilikom svake odluke sudaca. Po završetku utakmice portugalski stručnjak je pohvalio svoje igrače, a negativne komentare uputio na račun sudaca.

“Slavio sam remi jer se činilo nemoguće iz te utakmice izvući pozitivan rezultat. Ne zato što je moja momčad igrala loše, već zato što sam osjećao da će to biti teško, ako ne i nemoguće. Na trenutke me je bilo sramota stajati uz rub terena i gledati što Di Paolo i Di Bello rade“, rekao je Mourinho, pa potom objasnio na što je mislio:

“Želite primjer? Možda dva, tri ili više primjera? Crveni karton za Zaniola. U svakoj ligi na svijetu u prvom poluvremenu dobio bi drugi žuti karton. Drugo, nije suđen penal na Zaniolu. U redu, golman prvi dolazi do lopte, ali ruši Zaniola dok ovaj još uvijek može doći do nje. Ima toga još puno, ali tu ću se zaustaviti.”