You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

‘Nemamo vremena razmišljati o toj utakmici’

Liverpool je na Anfieldu s 2:0 pobijedio Villarreal i već u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka napravio veliki korak prema finalu.

“Bilo je jasno da moramo samo nastaviti s onim što smo radili. Čim su se pojavljivali trenuci u kojima se Villarreal oslobađao pritiska i na kratko, odmah su bili prijetnja. Najvećim ijdelom smo se s time nosili jako dobro. Mislim da smo odigrali prilično dobru utakmicu”, rekao je trener Redsa Jürgen Klopp pa nastavio:

“Bilo je dobro i u prvom poluvremenu, mislim da smo sve radili kako treba, noge su nas slušale i znali smo da samo trebamo tako nastaviti. Da ostanemo pozitivni i koncentrirani. Za sada, sve kako treba. Ali, čeka nas i put u Španjolsku i pokušat ćemo doći do finala. Vidjet ćemo. Morat ćemo biti 100 posto spremni, fokusirani i u pravom raspoloženju za taj uzvrat. Imamo dva gola prednosti i to je dobro, bolje nego prije početka utakmice, ali nismo prošli dalje. Ako nas pobjede rezultatom koji ih vodi u finale, zaslužili su, ako ne, onda smo mi zaslužili.”

Najboljim igračem utakmice proglašen je veznjak Liverpoola Thiago Alcantara.

“Zaista sam uživao u momčadskom nastupu, to je za mene najbolja stvar, jer smo postavili naš nivo jako visoko. Danas smo nagrađeni i dobrim rezultatom”, rekao je Španjolac pa nastavio:

“Ključ je da igramo svoju igru protiv odlične momčadi kakva je Villarreal. Neće biti nimalo lako u uzvratu. Odlično ih poznajem još iz vremena kad sam igrao u Španjolskoj za BarCelonu. Ovo je polufinale Lige prvaka.”

“Kažem, bit će teško u Villarrealu, ali nemamo vremena razmišljati o toj utakmici, prije toga moramo se koncentrirati na našu utakmicu za vikend.”