You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Ancelotti: Nakon Reala ću završiti karijeru

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti u ekskluzivnom intervjuu za Prime Video rekao je da nakon ovog angažman u tom klubu planira otići u mirovinu.

“Nakon Real Madrida ću se najvjerojatnije prestati baviti trenerskim poslom. Ali do kad će to biti ne znam, ako me Real planira zadržati još 10 godina, onda ću još toliko biti trener”, rekao je Ancelotti.

Talijanski stručnjak je postao prvi trener u povijesti nogometa koji je uspio osvojiti titule u svim ligama petice: u Serie A s Milanom, u Premier ligi s Chelseajem, u Ligue 1 s PSG-om, u Bendesligi sa Bayernom i u La Ligi s Real Madridom.

“Kako vidim svoju budućnost? Želim biti sa svojim unucima i otići na duži odmor sa suprugom. Nakon toga ima toliko stvari koje bih volio raditi, a za koje sada nemam vremena. Nikad nisam bio u Australiji, ni u Rio de Janeiru. Sada ne posjećujem sestru toliko koliko bih volio. Nažalost, ne možeš sve odjednom postići, ali kada ne budem više trener, to su stvari kojima se želim posvetiti”, rekao je talijanski trener.