You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Salah igrač sezone u Premier ligi!

Napadač engleskog premierligaša Liverpoola Mohamed Salah u četvrtak je po drugi put proglašen igračem godine Udruge profesionalnih nogometaša (PFA).

U konkurenciji za ovu prestižnu nagradu bili su i veznjak Manchester Cityja Kevin De Bruyne, salahovu suigrači Virgil van Dijk i Sadio Mane, napadač Tottenhama Harry Kane te napadač Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo.

“Velika mi je čast osvojiti trofej, pojedinačni ili kolektivni, a ovaj je veliki, jako sam sretan i ponosan,” kazao je Salah koji je ove sezone zabio 31 gol za “Redse” pomogavši im u osvajanju Liga kupa i FA kupa.

“Imam svoju sobu s trofejima i pobrinuo sam se da imam mjesta za još jedan pehar. Uvijek zadržim prostor i samo pokušavam zamisliti da će trofeji doći,” dodao je.

Za najbolju igračicu godine izabrana je napadačica Chelsea Sam Kerr postavši prva australska nogometašica koja je osvojila nagradu PFA Player of the Year.

Vezni igrač Manchester Cityja Phil Foden i njegova klupska kolegica i Lauren Hemp dobili su nagrade za mlade igrače godine.