You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Pašalić napušta Bergamo i seli kod legendarnog trenera?

Mario Pašalić mogao bi karijeru nastaviti u redovima velikog rimskog kluba.

Nakon četiri uspješne godine provedene u Atalanti, Mario Pašalić mogao bi promijeniti klub, ako je suditi prema informacijama koje dolaze iz talijanskog tiska, a potvrđuje ih i dobro poznati novinar Gianluca di Marzio.

Naime, Roma je pokazala značajan interes za 27-godišnjeg hrvatskog reprezentativca kojeg poznati internet portal za nogometne transfere Transfermarkt, procjenjuje na 28 milijuna eura.

Trener Jose Mourinho u suradnji s klupskom upravom traži hitna pojačanja nakon nekoliko bitnih odlazaka. Klub su trenutno napustili Cengiz Ünder i Pau Lopez koji su preselili u Marseille za okvirnih 20 milijuna eura odštete, dok je oko šest milijuna eura zarađeno prodajom beka Alessandra Florenzija (AC Milan) i vratara Robina Olsena (Aston Villa). Henrikh Mkhitaryan je kao slobodan igrač preselio u Inter.

Roma je za sada besplatno dovela Nemanju Matića i vratara Mile Svilara dok je sedam milijuna eura plaćeno za bočnog igrača Zekija Celika koji je do sada igrao u Lilleu.

Pašalić je godinama selio po posudbama kao igrač Chelseaja dok se 2018. godine napokon nije skrasio u Atalanti za koju je odigrao 168 utakmica, postigao je 40 pogodaka uz 25 asistencija.