You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

RB LEIPZIG ODBIO LUDU PONUDU OD 80 MILIJUNA EURA ZA JOŠKA GVARDIOLA!

Manchester City pokušao je oteti hrvatskog ‘reprezentativca velikom premierligaškom rivalu

Riječ je o Jošku Gvardiolu, braniču Red Bull Leipziga kojeg je City pokušao oteti Chelseaju vrtoglavom ponudom od čak 80 milijuna eura. Zvuči ludo, ali kako bilo, RB Leipzig je takvu ponudu glatko odbio, kako javlja Sport Bild.

Dvadasetogodišnjeg je Gvardiola Dinamo prodao Leipzigu prošlog ljeta za 19 milijuna eura, a sada ga je njemački prvoligaš odbio prodati za 4 puta veću svotu. Nije ni čudo, u Leipzigu se Gvardiol u početnoj postavi, prošle je sezone skupio čak 40 utakmica i danas je na meti najboljih europskih klubova. Chelseajev trener Thomas Tuchel i Cityjev Pep Guardiola tako za njega vode bitku, londonski sastav u ponudu je pokušao ubaciti i njemačkog napadača Tima Wernera, ali u Leipzigu ga žele zadržati pod svaku cijenu.

Da je kojim slučajem RB Leipzig prihvatio ponudu Cityja, Gvardiol bi postao jedan od najskupljih stopera u povijesti, uz bok Virgilu van Dijku, Harryju Maguireu i Mathijsu de Ligtu, ali na Etihad je stigla odbijenica.

Kako bilo, od sljedećeg će transfera Gvardiola puno profitirati i u Dinamu kojem imaju pravo na 20% od sljedeće prodaje hrvatskog stopera.

 

Gvardiol je pod ugovorom u Leipzigu do 2026. godine i klubu se ne žuri prodati ga, svjesni su da će mu vrijednost samo rasti...