You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Liverpool ga je panično doveo prije 16 dana.

Sada ga Klopp tjera nakon 13 minuta igre

LIVERPOOL je posljednjeg dana prijelaznog roka iznenađujuće doveo Arthura Mela (26) iz Juventusa. Brazilski veznjak stigao je u Liverpool na posudbu s mogućnošću otkupa, no od toga vrlo vjerojatno neće biti ništa. Engleski mediji pišu da Jurgen Klopp nije nimalo oduševljen mogućnostima i zalaganjem Brazilca.

Odigrao 13 minuta za Liverpool

Engleski klub već sada radi na prekidu posudbe pa bi se Arthur u siječnju trebao vratiti u Juventus. Redsi su za jednogodišnju Arthurovu posudbu platili 4.5 milijuna eura, a mogu ga na kraju sezone otkupiti za nešto više od 30 milijuna eura. Arthur je dosad odigrao 13 minuta za Liverpool. Ovaj veznjak stigao je u Europu prije četiri godine.

Barcelona ga je kupila od brazilskog Gremija za 30 milijuna eura i činilo se kako je dobila veznjaka visoke klase. U međuvremenu se Arthur počeo neprofesionalno ponašati, što je nagnalo Španjolce da razmisle je li on pravi izbor.

Nitko ga ne želi

U ljeto 2020. Arthur je prešao u Juventus za 76 milijuna eura (u suprotnom pravcu za otprilike isti novac otišao je Miralem Pjanić) i tu je započeo njegov pad. Česte ozljede i slaba forma stavili su ga na transfer-listu Juventusa, koji ga se nije uspijevao riješiti do 30. rujna.

Tada se pojavio Liverpool, kojem je hitno bio potreban veznjak. Klopp nije uspio dovesti primarne mete u prethodnom prijelaznom roku pa je bio prisiljen ići po Arthura. No nakon samo 16 dana Arthur je na Anfieldu otpisan i 1. siječnja vratit će se u Torino, gdje ga također nitko ne želi.