You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

ODBIO NAJBOGATIJI KLUB NA SVIJETU PA OBJAVIO KRAJ KARIJERE!

‘NUDILI SU MI SVE ŠTO SAM ŽELIO...‘

Nije u novcima sve. Osim Mladena Grdovića Bepa Matešića, tako razmišlja i Ben Foster. Ovaj 39-godišnji vratar objavio je kako je nedavno odbio unosno ponudu Newcastlea.

Najbogatiji klub na svijetu imao je problema s vratarima. Martina Dubravku su poslali u Manchester United, a Karl Darlow se ozlijedio pa su ‘Svrake‘ željele promptno angažirati jednog vratara kao zamjenu za Nicka Popea. S obzirom na to da Foster nije imao angažman, kontaktirali su ga, ali i dobili odbijenicu.

"Kontaktirao me je agent i rekao da me Newcastle želi angažirati čim prije, a u ugovoru su mi ponudili praktično sve što sam želio", rekao je Foster u svojem podcastu i dodao:

"Da sam otišao u Newcastle možda bih dobio još jednu priliku da se pokažem, ali to ne bih bio ja. Da bih bio u najboljoj formi trebao bih biti sretan, trebalo bi mi biti ugodno, a to ne bih mogao biti bez svoje obitelji. Njih nisam želio seliti pa sam odbio ovu ponudu", objasnio je Foster te dodao kako je svjestan da će mu brojni ljudi sada govoriti da je lud i odbio dobar ugovor od najbogatijeg kluba na svijetu.

Newcastle je, umjesto Fostera, angažirao Lorisa Kariusa, a Foster je objavio da prekida karijeru. On je od 2005. do 2010. bio član Manchester Uniteda, ali je uglavnom bio na klupi te bio na posudbi u Watford. Branio je i za Birmingham City te WBA, a prije odlaska na Old Trafford bio je član Warwicka, Stokea, Bristol Cityja, Stafforda, Kidderminstera i Wrexhama. U Premiershipu ima 390 nastupa čime je 47. na listi nogometaša s najviše nastupa u Premiershipu, a 8 puta je i branio za englesku reprezentaciju.