You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Ten Hag nakon svega progovorio o Ronaldu

Manchester United je u dvoboju Europa lige na gostovanju pobijedio Šerif iz Tiraspola 3:0. Trener Erik ten Hag za tu je utakmicu Cristiana Ronalda vratio u momčad i dao mu priliku od prve minute.

Nije za Ronalda krenulo dobro, sredinom prvog dijela imao je jedan veliki promašaj, a kasnije je i zabio. No, u 81. minuti ipak se upisao u strijelce i zabio svoj 701. gol u karijeri.

“Nije odustajao. A tim se načelom vodi kroz cijelu karijeru. Na kraju mu je zbog svega toga stigla nagrada”, rekao je o Ronaldu trener ten Hag.

Nije se ten Hag puno zadržavao na Ronaldu, imao je pak dosta primjedbi na račun mladog Argentinca, Alejandra Garnacha.

“Odigrao je dobro, ali prije nekog vremena nisam bio zadovoljan njegovim ponašanjem. Sada se popravlja, zadnjih tjedana to ide na bolje. Koncentriraniji je, ima više odanosti, radi bolje, a već se odavno vidi koliko je talentiran. Mlad je to dečko, mora odrasti, mora saznati koji su zahtjevi vrhunskog nogometa. Ne radi se tu samo o jednom driblingu ili golu, moramo pobjeđivati.”

Je li Antonyja zamijenio na poluvremenu zbog poteza koji je napravio na kraju prvog poluvremena? Onaj 720-spin razočarao je mnoge, pa i legendu Paula Scholesa…