You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Vlasnik Liverpoola progovorio o prodaji kluba

Vlasnik Liverpoola John Henry rekao je da Fenway sport grupa ne razmatra mogućnost prodaje kluba.

Navedeni konzorcij, kupio je klub s Anfielda 2010. godine za 300 milijuna funti, a u posljednje vrijeme sve su češći navodi kako sau zainteresirani za prodaju Redsa.

No, demantirali su sve navode službenim priopćenjem u kojem se navodi kako prodaja kluba ne dolazi u obzir.

„U posljednje vrijeme su se dogodile brojne promjene u vlasništvu u klubovima Premier lige i sve češće i mi dobivamo upite o našim planovima. FSG je u posljednje vrijeme dobio nekoliko pisama o namjerama trećih strana koje pokazuju interes da postanu djelomični vlasnici kluba. I ranije smo rekli da bi pod pravim uslovima razmotrili prihvaćanje novih investitora ukoliko bi to bilo u interesu kluba. FSG, kao i do sada ostaje u potpunosti posvećen uspjehu Liverpoola na terenu i van njega.“

U intervjuu za Boston sports journal, John Henry rekao je kako puna prodaja, odnosno dolazak novih većinskih vlasnika nije opcija.

„Znam da je u posljednje vrijeme bilo puno priča i navoda o Liverpoolu, ali idemo se držati činjenica. Hoćemo li zauvijek ostati u Engleskoj? Ne. Prodajemo li Liverpool? Ne. Razgovaramo li s potencijalnim investitorima? Da. Hoće li biti nešto od svega toga? Vjerujem da hoće, ali to neće biti prodaja kluba. Pa jesmo li prodali išta u poslednjih 20 godina?“, zaključio je Henry.