You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Barcelona slavila u El Clasicu, Modriću 84 minute

U prvom susretu polufinalnog ogleda španjolskog Kupa kralja, Barcelona je pobijedila Real Madrid na stadionu Santiago Bernabeu 1:0

Domaćin je aktivnije otvorio susret i već u 12. minuti vidjeli smo prvi pogodak na utakmici, no slavlje domaćih navijača kratko je trajalo jer je strijelac Karim Benzema bio u zaleđu. Tri minute kasnije ponovno je zaprijetio Benzema, ali je njegov udarac blokiran.

Nakon što u početnih pola sata nije bilo velikih uzbuđenja, Barcelona je povela autogolom Edera Militaa.

Nakon pogreške Camavinge na sredini terena, Katalonci su oduzeli loptu i u nekoliko brzih dodavanja doveli Kessieja u izglednu situaciju jedan na jedan s Courtoisom. Belgijski vratar, obranio je udarac, no tragičar je bio Militao koji je nesretno ‘odbijanac’ od svog golmana skrenuo u mrežu.

U nastavku utakmice, Real je dominirao terenom u potrazi za izjednačujućim golom, no rezultat se do kraja nije mijenjao.

Prvo uzbuđenje u nastavku vidjeli smo u 49. minuti kada je Vinicius Junior pucao, ali je njegov udarac bio blokiran. Tri minute kasnije zaprijetio je Camavinga, ali je lopta završila daleko iznad gola. U 65. minuti Daniel Carvajal je uputio opasan ubačaj pred Barcelonina vrata, ali je Marc-Andre ter Stegen bio spreman.

Luka Modrić, započeo je utakmicu te na terenu proveo 84 minute.

Bio je ovo treći ovosezonski El Clasico, a Barcelona u međusobnom omjeru sada vodi s 2:1.

Uzvrat u Barceloni zakazan je za 5. travanj.