You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

"Predsjednik nije stao u moju obranu, nek me nazove"

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić u razgovoru za portal "Cope" naglasio je još jednom kako bi volio ostati u Barceloni do kraja ugovora.

Nagađanja o budućnosti Rakitića su svaki dan tema španjolskih, ali i brojnih drugih medija. Gdje će Ivan nastaviti karijeru ne zna ni on sam, ali tvrdi kako bi volio ostati u Barceloni.

"Navikao sam na to da se moje ime svugdje pojavljuje. To nije ništa novo, događa se već dvije ili tri godine. Međutim, ja kad potpišem ugovor, uvijek ga planiram odraditi do kraja, ali također želim i igrati. Trener i predsjednik nisu razgovarali sa mnom i nisu mi rekli da me više ne trebaju. Želim razmišljati samo o Barceloni, ali ako se pojavi neka dobra ponuda...", rekao je Rakitić.

Rakitića smeta i što se nitko baš iz kluba nije oglasio na priče o njegovom odlasku.

"Nadao sam se da će se netko iz kluba oglasiti i reći: Rakitić ostaje! Međutim, predsjednik Bartomeu mi ništa nije rekao. Ako ovo sluša, možda me nazove sutra. Sa mnom se uvijek može razgovarati. Bilo bi lijepo da me kontaktira."

Na pitanje o dolasku Lautara Martineza, hrvatski reprezentativac je rekao:

"Uvijek želim biti najbolji u svojoj momčadi. Ako Lautaro dođe, bit će mi drago. Nemam ništa s tim. Volim igrati s dobrim igračima."