You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience and security.

Otkriveno: Kada ćemo saznati nastavlja li se PL?

Klubovi engleske lige do kraja aktualnog mjeseca moraju odlučiti hoće li se prvenstvo nastaviti ili će biti otkazano.

Više medija iz Engleske otkriva kako je napokon poznat datum do kojeg se klubovi Premiershipa moraju izjasniti hoće li se sezona nastaviti. 

Taj datum je 28. svibnja. Klubovi već treniraju, međutim britanska Vlada zabranila je sportske događaje do prvog dana lipnja, a shodno tome vodstvo Premier lige odlučilo jest kako bi se sezona trebala nastaviti 12. lipnja. Međutim, u međuvremenu pojavili su se mnogi kritičari takve odluke, a najviše ih je u redovima igrača od kojih sve veći broj smatra riskatnim vratiti se nogometu usred pandemije opasnog virusa. 

Na kraju, klubovi su ti koji će odlučiti glasanjem, a ono će se dogoditi na spomenuti datum. Isto tako, ukoliko se donese odluka oko nastavka sezone, gotovo je sigurno da se to neće dogoditi dvanaestog dana lipnja jer će trebati barem mjesec dana priprema da se igrači dovedu u optimalnu kondicijsku formu, realniji termin je negdje krajem lipnja. 

Međutim, to je sada manje bitna stavka, ključan sastanak dogodit će se u završnim danima svibnja kada ćemo konačno dobiti odgovor na koji čekamo već tjednima, hoće li aktualna sezona dobiti svog prvaka!